14 січня 2014 року, в день святкування Нового року за старим стилем, працівники бібліотеки міжкультурного діалогу, що розташована за адресою пр-т Космонавтів, 39, вітали у себе на гостині представників національних спільнот міста: обласної громадської організації «Російсько-український культурно-просвітницький центр «Співвітчизники», обласного відділення спілки вчителів-полоністів України ім. Я. Івашкевича та обласного земляцтва білорусів.

Старий Новий рік у бібліотеці міжкультурного діалогу

Головні герої обрядового свята: Маланка, Василь, Коза, господарі разом з членами гуртка «Чарівне перо» привітали гостей зі святом, побажали всім віри у те, що наша славна ненька-Україна розквітне, стане заможною державою.

Старий Новий рік у бібліотеці міжкультурного діалогу

Маланка з Василем та Козою презентували учасникам свята жартівливі обрядові сценки та чудові подарунки. Діти щедрували та засівали зерном на щастя, на здоров\'я, успіхи у навчанні та роботі. У виконанні артистів ансамблю «Ретро» пролунали українські народні пісні та пісні мовами національних спільнот.

Старий Новий рік у бібліотеці міжкультурного діалогу

А гостей частували традиційними національними новорічно-різдвяними стравами: смачною кутею, запашною шинкою, варениками та солодощами з узваром.
 



Переглядів: 4131
Поширень: 0