У новому сезоні за суддівським столом компанію Ігорю Кондратюку та Славі Фроловій складуть всесвітньо відомий шеф​​-кухар і суддя шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво та вінницький боксер, інтернаціональний чемпіон за версією IBO, В\'ячеслав Узелков. Беззмінний суддя п\'яти сезонів Влад Яма цього року покине крісло журі.

Україна має талант-6

«Шостий сезон «Україна має талант» стане ще більш народним. У нас розширився діапазон талановитих учасників. Саме тому ми розширили склад журі. Ектор Хіменес-Браво, шеф-кухар зі світовим ім\'ям, гурман і естет, зможе оцінити кулінарні таланти. Він космополіт, великий поціновувач живопису та сучасного мистецтва. В\'ячеслав Узєлков - вольовий і цілеспрямований спортсмен, який вміє переконувати і надихати. Як показали попередні сезони, до нас на кастинги приходить багато спортсменів і їх майстерність буде компетентно оцінено В\'ячеславом. Я дуже сподіваюся, що В\'ячеслав зможе гідно замінити Влада Яму, який був беззмінним суддею «Україна має талант» протягом 5 сезонів. Влад відкрив багато народних талантів і надихнув учасників на подальший розвиток їх здібностей», - говорить Володимир Турич, директор творчого об\'єднання телеканалу СТБ.

«Будьте впевнені, у мене відмінне чуття на таланти. І не сумнівайтеся, у нас є в запасі достатньо сюрпризів, щоб зробити новий сезон особливим, і щоб ви не пропустили жоден випуск. Я буду шукати таланти в найрізноманітніших сферах, - розповідає Ектор Хіменес-Браво. - Насправді я багато років є шанувальником формату проекту, дивився українську, канадську, колумбійську, британську та американську версії» .

«Для людей з унікальними здібностями з різних куточків України цей проект дає шанс проявити себе, і вони по праву заслужили його, на відміну від багатьох учасників , які використовують проект виключно для того, щоб потрапити в об\'єктиви телекамер. Я впевнений, що талант дається згори і український проект багато років переконує нас у цьому», - коментує В\'ячеслав Узєлков, інтернаціональний чемпіон за версією IBO в напівважкій вазі.

Зміни в шостому сезоні «Україна має талант» торкнулися і правил шоу. На телекастингу учаснику необхідно отримати від суддів мінімум три «так» , щоб пройти далі і продовжити боротьбу за звання народного таланту України і винагороду в 1 млн.грн.

Також, у кожного судді з\'явиться «золотий квиток». Він дає право потрапити до півфіналу учаснику, який отримав три «ні», але його талант беззастережно сподобався одному із суддів. Скористатися ним кожен суддя може лише один раз за весь період телекастингів. Ведуча «Україна має талант-6» - Оксана Марченко.



Переглядів: 11856
Поширень: 0