19 січня відбулося свято закриття Резиденції Діда Мороза. Тут казкові герої разом з дітлахами грали у сніжки, каталися на лопаті, водили хороводи. Присутні із захопленням спостерігали за флеш-мобом від вихованців школи молодих Дідів Морозів та Снігурок України. Наприкінці свята діти та їхні батьки порядкували казковим героям, які протягом місяця розважали усіх, хто завітав на територію Резиденції.

Під час свята також було оголошено підсумки конкурсу «Парад ялинок». Переможцем за результатами онлайн-голосування у номінації «Ялинка-2014», яке проходило на сайті «ВінницяОК», стала ялинка від ТОВ «Медичний центр «Альтамедіка».

Крім того, поки тривав конкурс «Парад ялинок», відбувалось й опитування безпосередньо серед відвідувачів казкової Резиденції. За його результатами Дід Мороз вручив дипломи в номінації «Ялинка-2014» ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» та торговельній марці «Тріал ТОВ». У номінації «Найяскравіша ялинка» дипломи від Діда Мороза отримали ТОВ «Фірма «Авіценна» та ТОВ «Альтамедика», у номінації «Корпоративна красуня» – ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат». Найкреативнішою ялинкою стала новорічна красуня від «Львівської Майстерні Шоколаду».



Переглядів: 3738
Поширень: 0