У Вінниці, в Командуванні Повітряних Сил Збройних Сил України, на загальних зборах військовослужбовців, генерали та офіцери управлінь, відділів і служб Командування виду ухвалили звернення до Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України.

За словами заступника командувача з виховної та соціально-психологічної роботи – начальника управління з виховної та соціально-психологічної роботи Командування Повітряних Сил Збройних Сил України полковника Олега Грунтковського, відповідно до чинного законодавства України військовослужбовці Збройних Сил України є поза політикою. Про це неодноразово констатував Міністр оборони України Павло Лебедєв, наголошуючи на неможливості участі підрозділів Збройних Сил України у вирішенні внутрішніх політичних проблем.

– Водночас, як громадянам країни, – говорить полковник Олег Грунтковський, – нам небайдуже майбутнє нашого народу, майбутнє наших рідних та близьких, майбутнє наших дітей. На загальних зборах військовослужбовців Командування Повітряних Сил ЗС України ми ухвалили звернення до Президента України, в якому, зокрема, йдеться про недопущення розпалу громадянської війни і руйнування цілісності держави. Серед військовослужбовців Командування Повітряних Сил – багато учасників бойових дій, які пройшли «гарячі точки» і на власні очі бачили наслідки громадянського протистояння у багатьох країнах світу. Допустити такого у нашій країні не можна.



Переглядів: 8626
Поширень: 0