Вінницьким міським судом 30.01.2014 задоволено клопотання прокуратури області про вжиття заходів забезпечення позову про звільнення адміністративної будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 70, що перебуває в комунальній власності.

Вказаним рішенням особам, перебування яких в адмінбудівлі за даною адресою не пов\'язано з виконанням трудових обов\'язків в органах влади, місцевого самоврядування, заборонено чинити перешкоди працівникам Вінницької облдержадміністрації, обласної Ради, у тому числі її депутатам, інших державних органів й установ, місцем розташування яких є вказана адмінбудівля, у здійсненні ними права користування зазначеними приміщеннями.

Ленінською державною виконавчою службою Вінницького міського управління юстиції відкриті виконавчі провадження та вказану ухвалу суду виконано шляхом оголошення її вимог особам, які зайняли адміністративні приміщення.

Ухвалою цього ж суду від 30.01.2014 відкрито провадження в справі за позовом прокуратури області до осіб, які неправомірно заволоділи адмінприміщеннями Вінницької ОДА та облради, про їх виселення. Судове засідання у справі призначено на 10.02.2014.

Сьогодні державний виконавець зачитала рішення Вінницького міського суду Віницької області представникам політичних партій та іншим особам, які зайняли приміщення ОДА.

Хлопці, які перекрили вхід державному виконавцю до ОДА, гучно гупали палицями по щитах і кричали. Тож текст рішення вдалось розібрати лише частково.



Переглядів: 3387
Поширень: 0