Обіцяне сполучення з Ізраїлем розпочнеться 19 березня. На сайті авіакомпанії «YanAir» оголошено продаж квитків за напрямком «Вінниця – Тель-Авів».

Як повідомив директор КП «Аеропорт Вінниця» Ярослав Мазурець, авіарейс до Ізраїлю планується здійснювати двічі на тиждень, однак на перших порах регулярні польоти будуть тільки по середам і, у разі потрібної кількості пасажирів у інший день будуть організовуватись чартерні рейси.

З Вінниці літаки відправлятимуть близько 12:00, час польоту – три години. Обслуговувати рейс авіакомпанія збирається літаком Airbus A320, розрахованим на 180 посадкових місць. Всі місця будуть економ-класу, вартість квитка від 300 доларів. З інформацією щодо придбання можна ознайомитись на сайті аеропорту та компанії YanAir.

Нагадаємо, у січні перестали здійснюватись польоти з Вінниці до Москви, хоча цей напрямок, як і до Варшави, досі розглядається як перспективний.

Наприкінці 2013 року комунальне підприємство «Аеропорт Вінниця» перейшло у власність територіальної громади обласного центру.



Переглядів: 5297
Поширень: 0