З 17 лютого по 21 березня КП «Центр концертних та фестивальних програм» спільно з партнерами реалізовуватиме благодійний проект «Простір відкритих думок». Він включатиме 15 інтерактивних пізнавальних зустрічей для 20 підлітків віком 13-15 років із багатодітних та малозабезпечених сімей. За словами координатора проекту Лілії Кипоренко, діти для участі у проекті були відібрані Центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, і група саме з такою кількістю учасників зможе взяти найбільше користі від навчання.

Під час занять діти зможуть безкоштовно вдосконалити англійську мову, розпочати вивчати італійську, а також познайомитись із культурою та традиціями кількох країн. «В умовах сучасного розвитку суспільства знання хоча б однієї іноземної мови є дуже важливим, - каже керівник КП «Центр концертних та фестивальних програм» Максим Філанчук. – А цей проект надасть можливість дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей зацікавитись вивченням іноземних мов».

Реалізація проекту щоразу здійснюватиметься в цікавих для дітей місцях, котрі люб’язно погодились надати партнери проекту. Відкриття проекту відбудеться в центрі сімейного відпочинку «Дитяча планета» в ТРЦ «Шок», потім діти зможуть розважитися в боулінг-клубі в ТРЦ «Мегамолл», матимуть майстер-клас із настільних американських і британських ігор в приміщенні офісу ТОВ «Він Інтерактив», майстер-клас традиційної італійської кухні в ресторані «DaLucio». Заняття проводитимуться в бібліотеках-філіях Централізованої бібліотечної системи, де діти зможуть поспілкуватись з волонтером із «Корпусу Миру» та матимуть змогу переглянути фільми у кінотеатрі «Родина».

Благодійний проект триватиме всього місяць, однак організатори переконані, що якщо він буде вдалим, то його можна буде повторювати раз чи два на рік. ​



Переглядів: 3770
Поширень: 0