Підготовка претенденток на корону «Міс Вінниця» у самому розпалі. Дівчата, окрім занять у спортивному клубі, кілька разів тиждень проводять репетиції фіналу. Із ними займається досвідчений хореограф Сніжана Байделюк, яка підгодовувала уже немало переможниць найстарішого конкурсу краси міста.

Фіналістки конкурсу «Міс Вінниця» вивчають із хореографом виходи на сцену та танцювальні номери

Більший період підготовки уже позаду, до фіналу залишилось менше трьох тижнів. Наразі 16 фіналісток розучують виходи на сцену, а також танцювальні номери. Поки не все дається успішно і Сніжані не раз довелось несхвально похитати головою, але відчувають, що все ще попереду та впевнені, що до фіналу підійдуть у повній готовності. У цьому, маючи досвід попередніх років, переконують і організатори.

Порівняно з кастингом, який для багатьох став першим у житті, дівчата стали розкутішими, з’явилась впевненість у своїх силах. Поки складно визначити фавориток, усі тримаються досить рівно. Хіба що емоції у всіх різні – хтось веселиться і жартує, хтось, навпаки, поводиться на сцені стримано і зосереджено вивчає рухи хореографа і своїх партнерів по танцю.

Фіналістки конкурсу «Міс Вінниця» вивчають із хореографом виходи на сцену та танцювальні номери

Атмосфера в цілому досить позитивна і дружня, здається, конкурсантки ще не задумуються всерйоз, що серед них є саме та одна, яка одягне 2 березня корону найкрасивішої дівчини «Міс Вінниця».

До речі, на сайті www.miss.vn.ua проходить інтернет-голосування.



Переглядів: 6756
Поширень: 0