Ювелірний магазин Gold Master на розі вулиць Соборної та Архітектора Артинова існує з радянських часів. Торгові зали розташовані на першому поверсі будівлі, а другий і третій займає обласне управління ВАТ «Ощадбанку», пише "РЕАЛ".

В центрі Вінниці грабіжники випустили 13 куль у вікно ювелірного магазину

За словами співробітників магазину, із закінченням робочого дня торгові площі знаходяться під сигналізацією, і про будь-якій спробі несанкціонованого доступу моментально стає відомо диспетчеру Держслужби охорони.

Щоб залучити клієнтів, на початку лютого на самому видному місці у віконній вітрині на підставці продавці виставили золоте кольє. Мабуть, його помітили не лише потенційні покупці. Близько 4 години ночі невідомий з пневматичної зброї випустив мало не цілу обойму. Судячи з « відмітками » на склі, стріляв він з відстані 3-4 метрів і цілився в ділянку площею не більше аркуша зошита. Розрахунок був на те, що в цьому місці скло розсиплеться, і він зможе викрасти коштовність. Коли зловмисник зрозумів , що «операція» провалилася, то зник ще до приїзду наряду правоохоронців.

У магазині зробили висновок з того, що сталося, і замінили золото бурштиновими бусами та іншими прикрасами з деревної смоли.

У секторі зв\'язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області з приводу даного інциденту сказали, що зафіксували факт пошкодження скла і проводять перевірку.



Переглядів: 5706
Поширень: 0