17 лютого 2014 року о 15 годині відбулося відкриття благодійного проекту «Простір відкритих думок», організатором якого є КП « Центр концертних та фестивальних програм». Протягом години діти мали змогу здійснити подорож до Італії та познайомитись із мовою та культурою італійського народу.

Знання іноземної мови відкриває нові горизонти та надає можливість спілкування. Дуже важливим є донесення вагомості мовних знань до дітей саме на початку їхнього розвитку і пізнавання світу, адже саме в ранньому віці дитині легше усвідомити і сприйняти нову мову. Саме тому реалізовується проект аби зацікавити дітей у вивченні мови, показати її вагомість у майбутньому розвитку особистості та не лише розповісти про культуру і традиції але й застосувати свої нові пізнання на практиці.

Саме завдяки партнерам проекту, якими виступили: Центр сімейного відпочинку «Дитяча планета»; ТОВ «Він Інтерактив»; ТРЦ «Мегамолл»; ресторан «DaLucio»; КП «Кінотеатр «Родина» , діти матимуть змогу спекти піцу на власний смак, пограти в настільні ігри, продемонструвати свою професійність у грі в боулінг, та переглянути кінофільми мовою оригіналом.

Кіпоренко Лілія, координатор проекту, на першій зустрічі розповіла дітям як правильно знайомитись, вітатись та дякувати італійською мовою.

Протягом місяця координатор проекту проводитиме зустрічі-заняття, де діти зможуть розширити свої горизонти, пізнати більше цікавої інформації та застосувати свої знання на практиці, адже саме практичні заняття допомагають краще засвоїти, а головне зрозуміти новий матеріал.

Партнер проекту центр дитячого відпочинку « Дитяча планета» провів дітям майстер-клас по виготовленню італійської піци, під час котрого піцайола розповіла дітям історію походження першої піци та запросила дітей долучитись до її приготування. Діти із задоволенням додавали до страви різноманітні інгредієнти, котрі вимовляли італійською мовою.

Посмакувавши традиційною італійською стравою, підкріпившись та сказавши «Grazie mille!» організаторам, діти мали змогу до схочу награтись в центрі дитячого відпочинку « Дитяча планета».

Організаторам вдалось зацікавити дітей та створити дружню атмосферу.


Переглядів: 3299
Поширень: 0