Трамвайно-тролейбусне управління вжило заходів для забезпечення перевезень вінничан. Станом на 7-му ранку 20 лютого трамваї, тролейбуси та автобуси працювали на лініях. Городяни могли добратись на роботу, навчання та завезти дітей до дитячих садків. Однак приблизно о 8-й рух було знову заблоковано, повідомляє "Вінницький трамвай".

Сьогодні близько 5-ї ранку біля Тролейбусного депо знаходилась група людей, які перешкоджали пуску на лінії тролейбусів та автобусів. Із ними вели перемовини робітники ТТУ, до яких долучились представники створеного сьогодні громадського формування «Цілодобова варта», куди входять працівники Муніципальної поліції, різних установ, підприємств та активісти.

Спочатку домовитись не вдавалось – на територію депо з боку блокувальників навіть була кинута димова шашка. Сюди почали підтягуватись активісти з вінницького Євромайдану. Коли вони дізнались про справжню причину того, що тут відбувається, і їм запропонували разом працювати над забезпеченням безпеки городян та життєдіяльності міста, – було досягнуто домовленостей про спільне чергування.

В результаті тролейбуси та автобуси пішли на лінії. Ще раніше почали працювати на маршрутах трамваї, оскільки було знято перешкоди для руху транспорту по Центрального мосту.

Однак близько 8-ї ранку рух громадського транспорту знову був заблокований.



Переглядів: 4937
Поширень: 0