Як вже повідомлялося, після вирішення усіх організаційних питань створене вчора громадське формування «Цілодобова варта» розпочинає патрулювання міста. Всі учасники формування мають при собі іменні посвідчення, які розміщені на грудях, для того, щоб оточуючі бачили прізвище та ім’я людини. Одягнені вони у жилети яскраво-помаранчевого кольору. За необхідності, громадське формування буде співпрацювати і з працівниками міської міліції. Добровольці тримають також постійний зв\'язок із воїнами-афганцями, які патрулюють місто з учорашньої ночі.

О 17.30 керівник громадського формування Ігор Корольчук провів інструктаж для добровольців: «Хочу, щоб всі пам’ятали, що наше об’єднання – це громадське формування, яке є абсолютно мирним. І нашим основним завданням є безпека мешканців Вінниці і забезпечення життєдіяльності міста. Прошу приділити особливу увагу на безпеку громадян, не піддаватись ні на які провокації, а у подібних випадках повідомляти на багатоканальний номер Цілодобової варти 15-60». Після інструктажу перші бригади пішли патрулювати вулиці центральної частини міста, оскільки через зупинку транспорту цими вулицями наразі рухається найбільше людей, які добираються додому. Після години-пік патрулі підуть і в інші мікрорайони міста.

Ігор Корольчук також закликав усіх вінничан в разі виникнення нестандартних ситуацій телефонувати на 15-60; диспетчери одразу будуть передавати йому інформацію.

Нагадаємо, що запис у громадське формування триває і в нього записують усіх бажаючих .​



Переглядів: 6421
Поширень: 0