Сьогоднішня ніч пройшла спокійно – місто патрулювали 360 активістів та працівників міліції і ДАЇ. «В районі Залізничного вокзалу групами патрулювання було затримано 2-х неповнолітніх, у яких вилучили пневматичний пістолет, ніж, пристрій для стрільби кульками для гри в пейнтбол, а також сокиру. Затриманих відвезли до відділку міліції, викликавши їх батьків, в присутності яких оформили протокол. Після чого неповнолітніх передали батькам», - розповів перший заступник начальника міського відділу УМВС України у Вінницькій області, майор міліції Юрій Педос.

Більшість з 23 скоєних минулої доби злочинів – це дрібні крадіжки особистого майна громадян у громадському транспорті, з приватних автівок та приміщень. Таких злочинів було зафіксовано 10, з них 2 – вже розкриті. Також було зафіксовано 5 випадків тілесних ушкоджень, здебільшого – це сімейні побутові конфлікти. Лише один випадок стався на вулиці в районі Олієжиркомбінату близько 15-ї години: громадянин, який звернувся до органів міліції, повідомив, що йому завдав тілесних ушкоджень невідомий чоловік.

Загалом з 23 скоєних минулої доби злочинів 7 – уже розкриті. Сьогодні на варту міста та вінничан з 10-ї ранку заступила нова зміна. Кількість патрулів збільшено на третину – відсьогодні їх працюватиме по місту вже 60.

Нагадаємо, відучора Вінницю спільно патрулюють разом з правоохоронцями активісти різних громадських формувань: «Українське козацтво», «Цілодобова варта», «Правий сектор», Автомайдан, «Самооборона Майдану», «Дорожній контроль», воїни-афганці та представники велогромади.
 



Переглядів: 4456
Поширень: 0