Київ, 24 березня 2008 р. – «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна» утримала активний розвиток і збільшила продажи на 33% до ? 818 млн. П\'ять нових центрів оптової торгівлі відкрилися у Вінниці, Запоріжжі, Рівно, Миколаєві і Чернівцях, створивши більше 1 500 нових робітників місць. Загальна кількість персоналу компанії перевищує 6 100 чоловік. З початку діяльності «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна» в 2003 році загальна торба інвестицій METRO Group в локальну економіку склала ? 339 млн.

«МЕТРО Кеш енд Керрі Україна» підсилила співпрацю з більш ніж 1 200 українськими виробниками, дистриб\'юторами і імпортерами у сфері управління постачаннями. Сумісні ініціативи покликані поліпшити ланцюжок постачань, забезпечивши клієнтів компанії наявністю постійного асортименту товарів на полицях всіх магазинів. У співпраці з місцевими виробниками компанія так само розширила портфель товарів під власними торговими марками на 20%. Кількість артикулів під СТМ перевищує 4 000, а об\'єм продажів виріс до 8% від загального об\'єму продажів в 2007 році.

У червні 2007 року «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна» упровадила кампанію по поліпшенню обслуговування клієнтів «Ваша потреба – наша робота», що представила цілий ряд інноваційних процесів і бізнес рішень, покликаних підвищити задоволення потреб професійних клієнтів. Більш того, в липні минулого року компанія почала процес модернізації всіх своїх магазинів, які відкрилися до 2007 року. На сьогодні «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна» вже інвестувала ? 2 млн. в модернізацію своїх трьох київських магазинів і магазина в Одесі. 9 магазинів, що залишилися, пройдуть процес модернізації до кінця 2008 року, освоївши ? 5 млн. додаткових інвестицій.

"Успішні результати діяльності компанії в 2007 році демонструють, що наша оптова концепція добре сприймається професійними клієнтами у всіх регіонах України. Гарантуючи подальше динамічне зростання компанії і в 2008 році, ми продовжимо тісну співпрацю з нашими професійними клієнтами, прагнучи зрозуміти ключові складові їх бізнес розвитку. Ми і далі пропонуватимемо нові готові рішення, а не просто якісні товари за кращими оптовими цінами» - сказав Аксель Лухі, директор «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна».

Найближчими роками компанія планує продовжити активний розвиток в Україні. Перше відкриття в 2008 році заплановане в Одесі, де компанія вже веде будівництво свого другого в регіоні магазина.

За 5 років роботи в Україні компанія відкрила 18 магазинів METRO Cash & Carry: три в Києві, два в Донецьку і Дніпропетровську і поодинці в Харкові, Одесі, Львові, Луганську, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві і Рівному.


Переглядів: 3638
Поширень: 0