Як розповів начальник відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, обласного Управління міліції Вінниччини Костянтин Малишев, на території міста Вінниці міліціонери затримали «на гарячому» трьох жінок, які в орендованих квартирах створили діяльність місць розпусти. Організували такий бізнес жінки з Вінницької та Івано-Франківської областей.

Клієнтів затримані шукали за оголошенням, які розміщували на різних сайтах у мережі Інтернет. Під час проведення санкціонованих обшуків у квартирах жінок міліціонери вилучили записи з обліком клієнтів та вартістю наданих послуг. Для постійних відвідувачів діяла система знижок. З записів розпусниць стало відомо, що у такий спосіб вони заробляли від 20 до 30 тисяч гривень в місяць.

У Вінниці в орендованій квартирі влаштували бордель, який приносив 20-30 тисяч гривень щомісяця

Слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Жінкам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 2-х років. Наразі матеріали кримінальних проваджень направлені на розгляд до суду.



Переглядів: 4982
Поширень: 0