Організатором виставки є громадська організація «Гармонія Всесвіту». Партнерами проекту у Вінниці стали Вінницька міська централізована бібліотечна система, клуб «Дім Здоров’я», благодійна організація «Відкрита книга». Виставка проходить при підтримці Вінницької міської ради та департаменту культури.

В минулому році «Гармонія Всесвіту» вже стала ініціатором проведення Дня щастя у Вінниці. У 2014 році проект «Скарбниця щастя» почав подорож бібліотеками міста з 18 лютого. Фотоафоризми вже побували у Центральній дитячій бібліотеці, Центральній бібліотеці ім. І. Бевза та у бібліотеці-філії №11. Планується, що до 30 квітня пересувна виставка відвідає ще 5 бібліотек міста. Під час роботи фотовиставки у кожній бібліотеці волонтери «Гармонії Всесвіту» проводять майстер-класи зі спонтанного малювання, петриківського розпису та дитячий флешмоб «Оркестр Щастя».

Координатор проекту, представник організації «Гармонія всесвіту» Наталя Глущук зазначає, що ми живемо у складний час, тому сьогодні важливо бути небайдужим. «Фотоафоризми – це вислови знаменитих людей про щастя, проілюстровані фотографіями. Наша виставка – це є іскорка світла, яка подорожує по місту і збільшує світло в душах людей, а також концентрує увагу на позитиві», – каже Наталя Глущук.

Довідка:

Міжнародний день щастя був започаткований Генеральною асамблеєю ООН у 2013 році для сталого розвитку людського потенціалу та сприяння спільному добробуту.



Переглядів: 5616
Поширень: 0