Розвиток співпраці міської влади з громадськими організаціями та іншими громадськими об’єднаннями – є одним з пріоритетних напрямків внутрішньої політики Вінниці. «Вже три роки поспіль громадські організації міста мають можливість отримувати гранти від Вінницької міської ради на реалізацію суспільно важливих проектів, які отримують найвищу оцінку від конкурсної комісії. Серед них проекти у напрямку соціального захисту, культури, роботи з дітьми та молоддю, туризму, фізкультури та спорту, а також правової підтримки та самоорганізації населення. Такі проекти дають поштовх для громадян об’єднуватися для реалізації своїх ідей», – розповідає начальник інформаційно-аналітичного відділу департаменту правової політики та якості Володимир Хорошев.

Цьогоріч міський конкурс фінансової підтримки соціально-культурних проектів громадських організацій, громадських спілок у м. Вінниці розпочався 28 лютого. Розмір грантів становить від 5 до 50 тисяч гривень. Загальний фонд конкурсу – 250 тисяч гривень.

Щоб взяти участь у конкурсі необхідно до 31 березня подати заяву та документи у друкованому вигляді до відділу звернень апарату міської ради (канцелярію) (вул. Соборна, 59, І поверх). З переліком документів, які необхідно подати можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради.

Також потрібно надіслати на e-mail: [email protected] з надписом у темі: «Konkurs NGO 2014» електронні копії реєстраційної картки, опису та кошторису соціально-культурного проекту.

Конкурсна комісія визначить найкращі проекти, для реалізації яких буде надано фінансову допомогу. До складу конкурсної комісії входять представники громадськості, виконавчих органів міської ради та депутатського корпусу міста. Під час оцінювання увага акцентуватиметься на інноваційність, кінцеві результати, залучення додаткового фінансування, ефективність використання бюджетних коштів та досвід громадської організації у реалізації соціально-культурних проектів. За умовами конкурсу реалізація проектів має тривати від одного до п’яти місяців.

Із запитаннями щодо умов конкурсу звертайтеся до департаменту правової політики та якості міської ради (вул. Соборна,59, каб. № 708, тел.: 59-51-36, 59-51-55, e-mail: [email protected]).



Переглядів: 3193
Поширень: 0