Велолюбителі Вінниці разом із міською радою продовжують розвивати інфраструктуру рідного міста. У п’ятницю вони спільними зусиллями встановили велосипедну парковку у Центральному парку неподалік фонтану. Вийшло сучасно і оригінально!

У Центральному парку встановили оригінальну велопарковку

Із дизайном велопарковки визначалися на тематичних форумах та у спільнотах у соцмережах, проводили опитування. Результатом стала велопарковка у вигляді контурів листка - «П типу з поперечиною», що дозволяє кріпити велосипед на 3 точки (зазвичай, це рама, а також заднє колесо та окремо переднє колесо з вилкою).

У Центральному парку встановили оригінальну велопарковку

В подальшому, вінницька велосипедна спільнота планує встановлювати іще парковки в інших куточках міста. Місця під розміщення нових велопарковок узгоджували з Олегом Крупським, розробником Програми з розвитку велосипедної інфраструктури в м. Вінниця на 2013-2020 рр.

Перша безкоштовна велопарковка була розроблена, виготовлена та облаштована руками приватного підприємця Віктора Дзися на замовлення департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницькій міській раді.



Переглядів: 6947
Поширень: 0