«19 березня близько трьохсот озброєних чоловіків увірвалися на територію підприємства і в адміністративний корпус, руйнуючи все на своєму шляху, використовуючи світлошумові гранати і сльозоточивий газ. «Наша охорона не могла стримати такий натиск, а прибулі співробітники прокуратури і міліції на захоплення приватної власності не реагували. Рейдери встановили контроль над підприємством, не маючи на це ніяких правових підстав», - зазначив у розмові з «Весті» президент і співвласник компанії Nemiroff Олександр Глусь.

Один із акціонерів - Анатолій Кіпіш, після ранкових словесних погроз брата - Віктора Кіпіша на адресу журналіста напав на головного редактора ВИННИЦА.info, вирвав з рук камеру і розтрощив її.

Під час сутички журналіст отримав травму руки і звернувся до медиків швидкої медичної допомоги.

Біля підприємства чергує дві карети швидкої медичної допомоги.

Наразі до медиків звернулось троє осіб - двоє з різаними ранами (можливо від побитого скла) і один чоловік з вогнепальним пораненням в ногу.

Керівництво Nemiroff запевняє, що справлятися з конфліктною ситуацією буде за законом, незважаючи на те, що і міліція, і прокуратура поки відмовляються втручатися в ситуацію.

О 17 годині редакція Майвіну отримала листа від компанії Nemiroff, текст приводимо нижче:

Nemiroff



Переглядів: 9907
Поширень: 0