Любі вінничани та гості міста, всі небайдужі, жителі різних куточків України!

Закликаємо вас – приєднуйтесь до святкування Всесвітнього Дня щастя, світла та добра, яке відбудеться у м. Вінниця 20 березня з 16 до 18 години на Європейській площі біля вежі (сквер Козицького).

В нас є привід для щастя – в цьому році Міжнародний день щастя (20 березня) збігається з 70-річчям з дня визволення Вінниці.

Тільки уявіть собі – 70 років тому наші діди та прадіди одержали перемогу у війні між силами світла та темряви. А сьогодні їхнім онукам та правнукам доводиться відстоювати своє право жити під мирним небом у незалежній країні.

Тож не марнуймо час, об’єднаємо наші серця і мрії! 20 березня, де б Ви не були, виходьте на вулицю о 16 годині, беріться за руки. Таким чином ми утворимо по всій Україні «річки щастя», річки з людей, яки мріють про мир, гармонію та щастя.

Під час свята будуть проходити майстер-класи з виготовлення квітів щастя, якими прикрасять живе дерево Щастя. Також, ви зможете залишити своє побажання щастя та вдячності на «Стіні Щастя», за посмішку отримати позитивну кульку, поділитися цукеркою з другом та зовсім незнайомою людиною. Разом з вами ми утворимо великий «Смайлик» - символ нашого щасливого міста, та з’єднаємо «річки» і «струмочки» щастя у потік миру, щастя й любові наших сердець. У «мікрофоні щастя» пролунають Ваші історії щастя, а саморобне печиво відкриє таємницю щастя. Ніхто не змерзне, тому що гарячий чай для всіх бажаючих зігріє руки, думки та серця, а хороводи наповнять радістю та енергією тіла і душі. Про свято щастя ми створимо фільм (героєм якого можеш стати саме ти!) ї його побачать по всій Україні.

Приєднуйся, не будь байдужим!!! Приєднуйся та поділися інформацією з другом, подругою.

Ініціатором та організатором свята є громадська організація «Гармонія Всесвіту». Партнери проекту – Благодійний Фонд Костянтина Кондакова, благодійний фонд «Подільська громада», громадська організація «Гармонія», Заклад культури «Вінницька міська централізована бібліотечна система», клуб «Дім Здоров’я», благодійна організація «Відкрита книга». Свято проходитиме при підтримці Вінницької міської ради, Департаменту культури та Вінницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У 2013 році Гармонія Всесвіту вже стала ініціатором проведення Дня щастя у Вінниці. Спільно з Вінницьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Вінницькою міською централізованою бібліотечною системою, громадською організацією «Відкрите суспільство», клубом «Дім Здоров’я» та арт-галереєю «ІнтерШик» ця спроба втілилася у життя. А у 2014 році проект фото-афоризмів «Скарбниця щастя» вже почав подорож бібліотеками міста з 18 лютого. Фото-афоризми вже встигли побувати у Центральній дитячій бібліотеці, Центральній бібліотеці ім. І. Бевза та у бібліотеці-філії №11, до 30 квітня 2014 року планується відвідини ще 5 бібліотек міста.

Слід додати, що Міжнародний день щастя (20 березня) був започаткований Генеральною асамблеєю ООН у 2013 році для сталого розвитку людського потенціалу та сприяння спільному добробуту.

Наша країна знаходиться на порозі нових змін. Трансформації - це завжди нелегкий процес і саме в такі часи нам всім не вистачає щастя. Та чи треба складати руки і понурювати голови? Ні! Нам всім потрібно бути оптимістами, вірити в краще життя. Вірити що засяє сонце і темрява розсіється!!!

Ми щиро дякуємо всім, хто не залишився осторонь і приєднався, чи ще приєднається!!!



Переглядів: 3393
Поширень: 0