Володимир Гройсман та Броніслав Комаровський

Під час зустрічі, українська Сторона подякувала Польщі за миттєве реагування на події в нашій державі та ініціювання низки заходів на форумі ЄС, високо оцінивши у цьому контексті особистий внесок Президента Республіки Польща.

«Ми високо цінуємо зусилля польської сторони спрямовані на мирне врегулювання українсько-російського протистояння та збереження територіальної цілісності нашої держави», - підкреслив Віце-прем’єр-міністр – Міністр Володимир Гройсман.

Сторони позитивно відзначили актуальний стан українсько-польського двостороннього співробітництва, узгодили перелік завдань як на середньострокову, так і довгострокову перспективи, наголосивши, що практичному наповненню двостороннього діалогу сприятиме виконання Програми Українсько-польського співробітництва на 2013-2015 роки.

Володимир Гройсман та Броніслав Коморовський також обговорили питання надання експертного сприяння РП у здійсненні реформування органів самоврядування та проведенні адміністративно-територіальної реформи в Україні. Співрозмовники відзначили важливість негайного комплексного проведення реформ, забезпечення прозорості діяльності органів державної влади, системної протидії корупції в Україні.



Переглядів: 4787
Поширень: 0