Фотоконкурс «Моя люба матуся» пройшов у рамках міської Програми підтримки багатодітних родин «Вінницька родина». Проводиться він вже другий рік поспіль. Цьогоріч у ньому взяло участь вісім багатодітних сімей міста. Конкурс був присвячений 8 березня.

У родині Лариси Мартинюк, яка взяла участь у конкурсі, виховується четверо дітей, найстаршому з них 20 років, найменшій – лише три. Девізом цієї сім’ї є вислів: «Один за всіх і всі за одного». Весь вільний час родина проводить разом піклуючись один про одного. У іншій родині – Гнатюків, зростає п’ятеро дівчаток. Всі дуже творчі, сім’я багато разів брала участь у міських конкурсах для багатодітних родин.

У родині Лідії Рудик виховується троє дітей. Сім’я веде активний спосіб життя: вони подорожують по Україні, відвідують льодовий каток, дуже люблять гуляти в парку. Мають багато хобі: малюють, роблять аплікації, співають караоке, випікають солодощі і роблять все це спільно.

Мати родини Гончарук – Раїса Геннадіївна – не лише мама, а вже й бабуся. Найстаршій її доньці Вікторії 24 роки і вона вже сама стала мамою. Тому Раїса Гончарук займається вихованням не лише двох своїх молодших синів, а й онука.

«Грамотами та подарунками нагороджено всіх учасників, - зазначає директор департаменту соціальної політики Лариса Попова. – Цей конкурс покликаний пропагувати родинні цінності. На нього подали знімки з відзначення як родинних, так і міських свят, світлини, зроблені на родинному обійсті, є й фото зі студії. Але від кожної світлини віє родинним теплом та любов’ю».



Переглядів: 4080
Поширень: 0