На світському рауті підіб’ють підсумки 12 проектів, ініційованих учасницями «Дефіле по життю». Особливістю цьогорічного світського рауту стане показ мод «Стиль життя».

На початку березня у Вінниці стартував ІІІ Щорічний соціальний проект «Дефіле по життю 2014» під гаслом «Зусилля жінок заради миру». Цьогоріч в рамках проекту 35 вінничанок, які представляють різні громадські організації, благодійні фонди, бізнес, спорт, мистецтво, культуру, соціальну сферу, медіа-простір, об’єдналися навколо ідеї «STOP байдужості! Цінуй життя – життя одне!». Вони протягом місяця реалізували 12 різнопланових соціально-благодійних проектів.

Традиційним завершенням проекту талановитих та активних вінничанок «Дефіле по життю» є світський раут. В цьому році він пройде 28 березня у галереї Інтер-Шик під гаслом «Жінки - ми за мир». Обов’язковою частиною цього заходу є звіт організаторів проекту, – ГО «Розвиток.Розвиток», – про проведену роботу у кожному з 12 проектів, ініційованих та організованих учасницями «Дефіле по життю» та про їх результати.

Наприклад, учасниці проекту «Жінка за будь яких обставин» допомагали матерям, які виховують дітей-інвалідів з ДЦП та втілювали в життя ідею, що жінка за жодних обставин не повинна втрачати свою жіночність та красу. Завдяки проекту «Протягни руку ближньому» була організована культурно-освітня акція для дітей з сімей с.Турбів, які перебувають у складних життєвих обставинах. Учасниці проекту «Мистецтво краще, ніж вулиця» вирішили підтримати дітей з малозабезпечених сімей через мистецтво та дати їм можливість безкоштовно навчатися в одній з мистецьких студій.

Особливістю світського рауту стане показ мод «Стиль життя», на якому замість професійних моделей демонструвати вбрання вінницьких дизайнерів будуть самі учасниці проекту. Для багатьох з них показ мод стане дебютом у якості моделі. Їм допомагатимуть вінницькі дизайнери-модельєри: Світлана Теренчук, Олександр Очеретний, студія «Еліс Мей», Ольга Родченко, Катерина Заболотна, Кейт Шаддад, Катерина Лукашик, Оксана Полонець і Наталя Зять.

Деякі учасниці проекту виступатимуть разом зі своїми дітьми.


Переглядів: 3469
Поширень: 0