Близько шостої години вечора до чергової частини Вінницького УДСО при обласній міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік намагається проникнути до відділення банку, що розташоване по вулиці 50-річчя Перемоги. Отримавши повідомлення, черговий негайно передав інформацію найближчому до місця події наряду групи затримання. Наряд відреагував миттєво і через кілька хвилин вже прибув до місця виклику.

У Вінниці п\'яний чоловік з сокирою напав на банк

На місці працівники міліції охорони побачили, двох чоловіків. Один із них просто лежав на землі, інший з нецензурною лайкою та сокирою намагався проникнути до середини банку, де перебували перелякані працівниці. П’яного дебошира одразу затримали та наділи на руки кайданки.

У Вінниці п\'яний чоловік з сокирою напав на банк

Зі слів працівниць банку вдалося встановити, що вони помітили двох нетверезих чоловіків біля будівлі банку - один із них лежав на землі і не вставав. Жінки вийшли із приміщення та запропонували викликати сплячому чоловікові швидку, але більш тверезий товариш лежачого з сокирою кинувся на жінок. На щастя вони встигли зачинити двері та викликати охорону. На місце виклику прибув наряд приватної фірми, яка охороняє банк. Однак охоронці порадили жінкам викликати міліцію, оскільки в такій ситуації вони були безсилі.

У Вінниці п\'яний чоловік з сокирою напав на банк

На місце події було викликано швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу райвідділу міліції, працівникам якої було передано затриманого.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). За такий злочин передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п\'яти років.



Переглядів: 4025
Поширень: 0