Своїми дитячими спогадами, а також сьогоденням, яке не проходить без жартів, він поділився із кореспондентом Укрінформу.

"Вперше і востаннє у чотирьохрічному віці "попав" на розіграш старшого брата. Він вмовив мене закопати три рублі у землю, щоб на цьому місці виросло дерево із грошима замість листочків. Я, маленький і наївний, взяв лопатку і пішов у садочок. На ранок - ні грошей, ні дерева. Лише брат підхіхікує. Цей "розводняк" у стилі 90-х запам\'ятався на все життя. Я усвідомив, що кожен вдалий жарт - це гроші", - розповів Д. Голубєв.

Навчений "гірким досвідом", Дмитро в подальшому не давав приводу себе розігрувати. Він навчився "на півшляху" розгадувати хитрі плани жартівників.

"Наклейки на спину, розпис портфеля крейдою - у школі все було передбачувано і банально. Гумористам не вистачало креативу і, відтак, я завше був попереду", - пригадує КВК-щик.

Для "Вінницьких Перців" 1 квітня - "рабдень". На цю дату їх просто "розривають" на різноманітні корпоративи і концерти. Бо щоб глядач добре відпочив і надірвав животик під "перчені" жарти - артисти мають працювати у поті чола.

"Перше квітня - день для нас суворий, адже ми працюємо, а всі з нас ржуть", - каже Дмитро.

Але цьогоріч на 1 квітня доля всміхнулась відомій вінницькій команді. У Будинку офіцерів цього дня відбудеться змагання з КВК "Студентська весна" серед вінницьких вузів.

"Будемо дивитись на нашу підростаючу молодь, на наших талановитих студентів, визначатимемо переможців", - підсумував Голубєв.

Довідково.

Команда КВК "Вінницькі Перці" вперше на великій сцені з\'явилась у 2006 році на XVII фестивалі у Сочі. Команда є чемпіоном Вищої Української ліги КВК 2006 і 2009 р.р., багаторазовим учасником Міжнародного фестивалю КВК у м. Сочі.



Переглядів: 5138
Поширень: 0