У Вінниці, у Командуванні Повітряних Сил Збройних Сил України, на базі кадрового центру виду розгорнуто збірно-розподільний пункт. Тут зустрічають військовослужбовців та працівників ЗС України з АР Крим, вивчають та перевіряють документи й відповідно до військово-облікової спеціальності пропонують подальше місце проходження військової служби.

За словами начальника відділу кадрового центру полковника Сергія Седаша, через вінницький збірно-розподільний пункт вже пройшло 43 військовослужбовці, усіх відповідно до військового фаху призначено на посади.

– У нашому кадровому центрі є вся інформація щодо вакантних посад у військових частинах та підрозділах Повітряних Сил, – говорить полковник Сергій Седаш. – При визначенні подальшого службового становища військовослужбовців-кримчан ми обов’язково враховуємо їх побажання щодо подальшого проходження служби, маю на увазі регіон країни. Крім того, офіцери центру працюють на збірно-пересильних пунктах, розгорнутих на виїздах з Криму на материкову Україну. Ми спільно координуємо наші дії. Загалом до військових частин Повітряних Сил Збройних Сил України вже направлено близько 200 військовослужбовців, котрі проходили військову службу в АР Крим.



Переглядів: 3459
Поширень: 0