Діти танцювали, співали, розповідали вірші, презентували поробки, грали на музичних інструментах та показували акробатичні номери.

- Я вперше прийшла на конкурс талантів, але я дуже люблю співати своїм батькам і друзям. Глядачам у залі теж сподобалась моя пісня, - розповідає семирічна дівчинка Оля.

Переможницею стала Гайдай Наталія, яка вразила журі виконанням пісні «Бджілка» та східним танцем, ще одна переможниця – Довгань Марія. Обидві отримали головний приз – почесні грамоти переможців та сертифікат на безкоштовну фотосесію.

- Ми раді, що сьогодні до нас прийшло стільки талановитих діток. Зал наповнений щирими радісними емоціями та легким хвилюванням. Ці дітки займаються у гуртках наших підліткових клубів за місцем проживання, вони усі надзвичайно талановиті, без винятку. Кожний у своєму жанрі, - коментує організатор конкурсу Петренко Денис.

- Я вже давно хотіла зробити фотосесію у професіонального фотографа, і дуже вдячна усім за таку можливість, буду як доросла. – признається переможниця Довгань Марія.

Всі учасники отримали подяки та солодкий стіл, а також переглянули мультиплікаційний фільм в приміщенні підліткового клубу «Гараж 77».Організатори конкурсу teens-club «Універ» під патронатом відділу у справах молоді та туризму міської ради.


Переглядів: 2990
Поширень: 0