Непроханий гість потрапив у реанімацію з кульовим пораненням у голову після «візиту» до лісника. Той, охороняючи свою родину, почав стріляти з вікна.

Попередньо встановлено, що пострілами з мисливської зброї лісник хотів налякати нападників, які вночі 9 квітня вдерлися на територію його домогосподарства, розташованого у стрижавському лісі, та влаштували погром. Стріляючи у темряву, лісник влучив в одного з дебоширів. Після цього лісник сам подзвонив на «102».

Прибувши на місце, слідчо-оперативна група міліції та експерти-криміналісти на подвір’ї домогосподарства виявили пораненого чоловіка.

У будинку, розташованому серед лісу, лісник проживає зі своєю родиною – дружиною та двома дочками. Зі слів господаря, вночі він прокинувся від того, що почув шум на подвір’ї. Невідомі особи били вікна та трощили речі домашнього ужитку, що знаходилися на подвір’ї. Наляканий агресивно поведінкою непроханих гостей та, усвідомлюючи відповідальність за життя дружини та дітей, лісник дістав з сейфу нарізний карабін «Мерлін» та вистрілив з вікна у темряву. Як з’ясувалося, за трагічним збігом обставин куля влучила одному з нападників у лоб. Інші кинулися навтьоки.

Лісник дістав з сейфу нарізний карабін «Мерлін» та вистрілив з вікна у темряву

Поранений чоловік після операції знаходиться у реанімаційному відділенні вінницької лікарні, а міліція встановлює інших осіб, з якими він був вночі на території лісництва.



Переглядів: 3358
Поширень: 0