Дотримуватись порядку і згуртуватися заради захисту суверенітету України просить жителів Вінниччини та особовий склад міліції начальник УМВС області Олег Школьний.

«Нині, у час випробувань, закликаю вінничан, громадян України, згуртовуватися пліч-о-пліч, стати на захист державного суверенітету та територіальної цілісності, не дозволити нікому роздирати Україну, зіштовхувати у безглуздих братовбивчих конфліктах український народ, - йдеться у зверненні. - Суверенітет та територіальна цілісність України є недоторканними.

Завдання правоохоронців Вінниччини у цей тяжкий для країни час: консолідація зусиль з громадськістю для прийняття виважених, мудрих рішень, чітке виконання своїх обов’язків для забезпечення правопорядку та спокою в містах. Ми зобов’язані гарантувати мир та спокій, не допустити локальних протистоянь та самосудів. Маємо дати жорстку відсіч будь-яким проявам сепаратизму та зазіханням на територіальну цілісність держави.

Тому, звертаюсь до особового складу УМВС у Вінницькій області: доля наших міст і сіл, наших дітей, сьогодні в наших руках. Тільки спільно ми можемо зберегти мир та спокій людей.
Шановні громадяни! Прошу Вас утриматись від неконтрольованих дій, бути пильними та не піддаватися на будь-які провокації.

Сподіваюсь, Великдень наповнить ваші серця вірою у завтрашній день, внесе спокій у ваші душі, а світлі Пасхальні дні хай стануть для всіх нас уособленням того, що тільки в єдності, злагоді, мирі та любові до ближнього можна досягти загального благоденства.
Міліція області і надалі буде діяти в межах Закону, виконувати свій головний обов’язок по забезпеченню охорони громадського порядку, безпеки громадян та перебувати поза політикою.»



Переглядів: 3595
Поширень: 0