Цього разу неймовірною задумкою зобразити хитросплетіння орнаментики з стародавніх слов’янських книжок на шкірі та, власне, блискучим виконанням ідеї. Умовна сезонно колекція взагалі готувалась для показу у Москві на запрошення В’ячеслава Зайцева, проте у зв’язку з політичним станом у країні тепер ця поїздка під питанням.

Таємні знаки на шкірі – Марина Ярославська, весна-літо 2014Таємні знаки на шкірі – Марина Ярославська, весна-літо 2014

Прості форми, складні відтінки кольорів та традиційно для цієї дизайнери самовпевнені і дещо агресивні образи – такі основні елементи «Інгредієнту успіху». Кашемір, шовк, бавовна та льон були покликані для контрасту з улюбленими матеріалами майстрині – найрізноманітнішому хутру та високоякісній шкірі. Жакети, куртки та жилети з вузькими спідницями або брюками привертали найбільше уваги завдяки символам на спині – таємничість орнаментів–оберегів підкреслювала фактурність шкіри. Тризуб, змія, та, несподівано, східні ієрогліфи – цікаві хитросплетіння витиснені вручну, випалені або вишиті на функціональному та простому за кроєм одязі.

Таємні знаки на шкірі – Марина Ярославська, весна-літо 2014

Розбавляють агресію жорстких ліній невеликі мінімалістичні сукні синього, фіолетового, коралового, зеленого та бірюзового кольорів. А пікантним елементом стали зйомні хутряні комірці, що ефектим рухом трансформували одяг. Загалом, це надзвичайно цікава та змістовна колекція, в елементи якої хочеться вдивлятись та намагатись їх розгадати.



Переглядів: 5113
Поширень: 0