У гвардійській бригаді транспортної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України пройшла чергова льотна зміна, впродовж якої визначені екіпажі авіаційної та вертолітної ескадрилей у складних метеоумовах відточували свій професійний вишкіл.

Завдання льотної зміни були доволі різнопланові. Зрештою, специфіка задач, що стоять перед льотчиками-транспортниками та вертолітниками бригади, дещо відрізняється, проте їх виконання в першу чергу залежить від підготовленості екіпажів.

навчання у військових

Відповідно до планової таблиці було виконано 50 польотів. Льотчики виконували чергові перевірки з техніки пілотування вдень в складних метеоумовах, вправи на отримання допусків до виконання польотів при встановленому мінімумі погоди та до маршрутних польотів вдень в складних метеоумовах.

Мі-8

Як повідомили в командуванні бригади, паралельно з підготовкою екіпажів ведеться ретельна робота над введенням до ладу авіаційної техніки. Вжиті заходи, до яких окрім інженерно-технічного складу частини з власної ініціативи долучилися підполковник запасу Олександр Григорук та майор запасу Валерій Голодюк, дозволили підготувати до виконання завдань два вертольоти Мі-8.

Мі-8

У бригаді запевняють, що це лише початок, робота з відновлення авіаційної техніки триває.



Переглядів: 5834
Поширень: 0