Дітки зустріли міндоходівців великоднім концертом з піснями, танцями, віршами та веселими забавами, показали роботи, виготовлені власноруч. Усі разом помолилися за долю нашої країни та кожного громадянина, адже свято Великодня нагадує нам про те, що кожна людина повинна проявляти милосердя, турботу та співчуття до усіх, хто цього потребує.

З Великодніми привітаннями завітали міндоходівці до «Малятка»З Великодніми привітаннями завітали міндоходівці до «Малятка»

Керівник ГУ Міндоходів у Вінницькій області Мирослав Продан побажав усім присутнім Божої благодаті, миру та гармонії. Висловив сподівання, що дітки знайдуть нові родини з батьківським теплом та любов’ю, а їхні оченята сяятимуть від радості. Усім працівникам дитячого будинку побажав злагоди та стабільності. І зазначив, що працівники територіальних органів Міндоходів у Вінницькій області докладають максимум зусиль, щоб і державна казна, і місцеві бюджети мали достатньо коштів для фінансування всіх соціальних програм.

З Великодніми привітаннями завітали міндоходівці до «Малятка»

«У Великодню ніч у кожному християнському храмі пролунають святкові дзвони, я бажаю, щоб разом із ними у Ваші серця прийшли благодать та спокій, всі добрі наміри та сподівання якнайшвидше здійснилися», − зазначив Мирослав Продан.

З Великодніми привітаннями завітали міндоходівці до «Малятка»З Великодніми привітаннями завітали міндоходівці до «Малятка»

Сьогодні міндоходівці Вінниччини побували у багатьох закладах, зокрема привітали з Великоднем вихованців Дашівської спеціальної школи Стрижавської та Серебрійської школи-інтернату.



Переглядів: 2814
Поширень: 0