Сьогодні до Вінницького міського відділу міліції надійшло повідомлення від представників «Правого сектору» про добровільну видачу запальних сумішей на зразок «коктейлів Молотова». За словами лідера місцевого осередку партії Сергія Чумака, вони працюють виключно в правовому полі, відтак, виявивши під час прибирання в орендованому приміщенні пляшки з запальною сумішшю, відразу зателефонували в міліцію.

У Вінниці "Правий сектор" добровільно здав міліції коктейлі молотова

Як прокоментував ситуацію начальник відділення слідчого відділу Вінницького міськвідділу міліції Роман Чирка, на місце виїхала слідчо-оперативна група міліції, спеціалісти вибухо-технічної служби, які вилучили пляшки з сумішшю, схожою на запальну, та направили на експертизу. Згідно чинного законодавства передбачено звільнення від кримінальної відповідальності за зберігання вибухових речовин у разі їх добровільної видачі.

За інформацією Управління громадської безпеки протягом квітня жителі області добровільно здали до органів внутрішніх справ 48 одиниць вогнепальної зброї, 3 одиниці холодної зброї та понад 2500 патронів, які зберігалися незаконно.



Переглядів: 5285
Поширень: 0