Працівники Управління Державної служби охорони при УМВС затримали двох хуліганів 24 та 21-років, які влаштували бійку з одним із охоронників магазину міста Вінниці. Дебошири вирішили справити свою природню потребу під приміщенням, що знаходиться поруч з магазином і на прохання охоронника торговельного закладу припинити неподобство відповіли йому кулаками.

Близько п’ятої години ранку на пульт централізованого спостереження, Державної служби охорони міста Вінниці, надійшов сигнал «Тривога» з одного із магазинів міста. На місце пригоди одразу прибув наряд групи затримання. Як з’ясувалося, причиною виклику стали хуліганські дії двох чоловіків.

Жителі Вінницької області 24 та 21-років вирішили справити свою природню потребу під приміщенням відомчої охорони одного з вінницьких магазинів. Молодики вели себе зухвало, нецензурно висловлювались. У відповідь на неодноразові попередження охоронника закладу припинити неподобства чоловіки накинулись на нього кулаками. Той натиснув на тривожну кнопку. Держохоронці, що прибули на місце події, затримали хуліганів.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). За це чоловікам загрожує штраф до п\'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.



Переглядів: 2979
Поширень: 0