Зі слів поранених охоронців вінницького нічного клубу "Мода-бар", часом раніше хлопець в приміщенні закладу сперечався зі своїм другом, тож обох довелося заспокоїти та вивести на вулицю. Згодом він повернувся та намагався пройти назад у клуб, але йому відмовили. Розлютившись, зловмисник дістав ножа та почав бити ним одного з охоронців, другий, побачивши це, заступився і також отримав близько трьох ударів. На щастя, у охоронців вистачило сили скрутити нападника і викликати працівників міліції. Отримані поранення змусили чоловіків звернутись за медичною допомогою.

Як розповів начальник Вінницького міського відділу міліції Юрій Куций, за підозрою у скоєні даного кримінального правопорушення затриманий 21-річний вінничанин, який раніше був засуджений за пограбування.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної, холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Зловмиснику загрожує до 7 років ув’язнення.



Переглядів: 3603
Поширень: 0