"Буквально на перших хвилинах зустрічі в залі було вимкнено світло, відключена звукова апаратура. Незважаючи на це зустріч продовжилася.

Люди в залі не розходилися і вимагали відновити електрику. Незважаючи на провокацію, Петро Олексійович продовжив зустріч" - повідомила Ірина Фриз.

Після зустрічі із виборцями Петро Порошенко зазначив, що інцидент в аеропорті Луганська виглядав як заздалегідь спланована акція екстремістів.

"Інцидент в аеропорту виглядав як заздалегідь спланована акція координаторами екстремістів, яка мала на меті не дати мені можливість почути правду про ситуацію на Луганщині від реальних мешканців, а не "туристів" з іншої держави", - сказав політик.

За його словами, зустрічі з луганчанами, навпаки, відбуваються в достатньо конструктивному руслі.

"Я утвердився в тому, що говорив завжди: на Сході України живуть доброзичливі люди, які прагнуть єдності в Україні, миру та спокою. Моя мета, як й інших політиків, забезпечити їм безпеку та порядок. Ще раз наголошую - переважна більшість луганчан хочуть жити в єдиній Україні. Це вони підтверджують на сьогоднішніх зустрічах. І російською, і українською - "мир" звучить однаково!", - заявив Порошенко

Нагадаємо, раніше кандидата в президенти України Петра Порошенка блокували в аеропорту міста Луганська проросійськи налаштовані активісти.

Завдяки діям правоохоронних органів Петру Порошенку вдалося вирватися з аеропорту.
 



Переглядів: 3132
Поширень: 0