25.04.2014 року «Школа стюардес-екскурсоводів», КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання «УНІВЕР», КП «Подільський туристично-інформаційний центр» за сприяння відділу у справах молоді та туризму міської ради розпочали новий весняно-літній сезон дитячих екскурсій. Улюблений трамвайчик «ВЕЗУНЧИК» ознайомив першокласників з легендами заснування Вінниці, розказав про герб та прапор міста. Екскурсійна програма спеціально розроблена для вінницької малечі в ігровій формі. Усміхнені стюардеси-екскурсоводи запропонували першокласникам взяти участь у вікторинах, познайомитись з найкрасивішими вулицями міста. Наприкінці подорожі кожен учасник власноруч продемонстрував вміння написати своє ім’я і отримає на згадку «Паспорт маленького вінничанина».

Улюблений трамвай "Везунчик" знову на вулицях Вінниці

Після такої подорожі, отриманих знань, маленькі вінничани обов’язково любитимуть, пишатимуться та піклуватимуться про рідне місто.

Загалом у програмі візьмуть участь близько 4000 вінницьких першокласників. Проект реалізується за ініціативи та під патронатом вінницького міського голови.

Улюблений трамвай "Везунчик" знову на вулицях Вінниці

Для школярів участь у програмі безкоштовна. Організатори вважають, що важливим є те, що діти, закінчуючи перший клас, отримують перші знання з історії рідного міста.

Наступні інформаційно-освітні програми у вигляді ознайомчих екскурсій підготовлені і будуть проведені для учнів 4-х класів та учасників пришкільних літніх таборів. Кожна програма має власну родзинку, проводитиметься у новій формі, яка розрахована на відповідний вік школярів. У планах пішохідні екскурсії центром міста, екскурсії до будівлі Вінницької міської ради, муніципального телебачення та оперативної служби «Цілодобова варта».
 



Переглядів: 8659
Поширень: 0