За час проведення заходів з ліквідації грального бізнесу на території Вінниччини правоохоронці припинили діяльність 55 гральних закладів, вилучено 79 гральних автоматів, 151 одиницю комп’ютерної техніки, 7 покерних столів та одну рулетку. Про такі результати боротьби з гральним бізнесом розповів начальник УМВС області Олег Школьний.

Підпільні азартні заклади були ліквідовані у Вінниці, Жмеринському, Козятинському, Тульчинському районах області. Найбільше ігрових залів діяло в обласному центрі.

Показову зачистку гральних закладів провела міліція на Вінниччині

На підставі зібраних матеріалів слідчими відділами міліції відкрито 14 кримінальних проваджень про злочини, пов’язані із зайняттям забороненим гральним бізнесом.

Винним в організації грального бізнесу загрожує покарання за статтею 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального Кодексу України, санкція якої передбачає штраф від 170-680 тисяч гривень (що складає від 10 тис. до 40 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) з конфіскацією грального обладнання.

Показову зачистку гральних закладів провела міліція на Вінниччині

Правоохоронці застерігають бажаючих заробити гральним бізнесом, що робота щодо протидії кримінальним правопорушенням у цій сфері триває та знаходиться на щоденному контролі керівництва вінницької міліції.



Переглядів: 3032
Поширень: 0