Керівник слідчого управління, перший заступник начальника УМВС області Юрій Педос збирається повертати довіру вінничан до міліції. Про це він заявив на першому після свого призначення брифінгу.

- Сьогодні перед слідчими підрозділами стоїть багато завдань, але необхідно зробити все, щоб повернути втрачену довіру людей до міліції. Працювати мусимо так, аби люди повірили, що кожен правоохоронець дійсно захищає їх інтереси, - зазначив Юрій Педос, акцентувавши увагу на потребі якісного розслідування кримінальних правопорушень та найскорішому направленні проваджень до суду.

Новий керівник слідства збирається повертати довіру вінничан

Майор міліції Юрій Педос до цього часу працював першим заступником начальника Вінницького міського відділу міліції, загалом 11 років на різних посадах в слідчих підрозділах міліції.

Юрій Педос називає криміногенну ситуацію в області контрольованою. Керівник слідства зауважив, що і надалі особлива увага приділятиметься розслідуванню резонансних злочинів, а також наголосив, що одними з найпоширеніших злочинів на Вінниччині залишаються шахрайства. Зокрема, протягом тижня 43 ошуканих громадян звернулися у відділи міліції області.

Значна частина заявників постраждали від телефонних аферистів. Громадянам телефонують невідомі та повідомляють про затримання родичів правоохоронними органами. Для їх звільнення вимагають перерахувати кошти. У таких випадках Юрій Педос порадив не панікувати, в жодному разі не переховувати кошти, а негайно з’ясувати перебування родичів та зателефонувати в міліцію.



Переглядів: 4160
Поширень: 0