Перелік вінничан, загиблих під час проведення антитерористичної операції на Донбасі, поповнився ще двома. Услід за десантником Петром Коваленком з Гайсинщини, за попередніми даними, 5 травня у боях із терористами смертельні поранення отримали боєць спецпідрозділу «Ягуар» та вінницький солдат Національної гвардії.

За повідомленням МВС, одна людина загинула унаслідок обстрілу мікроавтобуса, що перевозив поранених у бою під Слов\'янському українських силовиків на ділянці між блокпостами "Слов\'янськ" і "Долина".

Броньований кузов мікроавтобуса не врятував співробітника МВС від смертельного поранення під час обстрілу сепаратистами. Обстріл здійснювався з кулемета російського виробництва. Решті пасажирів вдалось уціліти.

Ще двоє бійців з Вінниччини загинули на Донбасі

Керівник Нацгвардії Степан Полторак заявив, що силам АТО протистоїть добре підготовлений і озброєний супротивник, що прагне спровокувати жертви серед мирного населення.

Впродовж проведення АТО на Донбасі 5 травня загинуло четверо українських солдат, повідомляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Ще 20 - поранені. З боку терористів, за словами міністра, 30 загиблих.

Ще двоє бійців з Вінниччини загинули на Донбасі

«Нашу армію розвалювали методично. У нас немає адекватних спецпідрозділів. Те, що зараз відбувається, – це бойове злагоджування, перше за багато років. Ми бачимо, хто є хто. Хто імітатор, хто відмовляється, хто відіграє. А хто не боїться», - звернувся Арсен Аваков.

Ще двоє бійців з Вінниччини загинули на Донбасі

6 травня у Краматорську, де залишається великий ризик бойових зіткнень, не працює громадський транспорт, низка підприємств працюють лише частково, пишуть місцеві видання. У Донецьку призупинено роботу аеропорту. «За розпорядженням Державної авіаційної служби України прийом і випуск повітряних суден із аеропорту Донецьк тимчасово припинений», - повідомляється на сайті аеропорту.



Переглядів: 9232
Поширень: 0