Під час відкриття учасників фестивалю привітав в.о. міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов. «Дев’ять років тому міська рада разом з Вінницьким міським центром художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок» започаткували у Вінниці фестиваль «Барвінкове кружало». Цей захід став чудовою традицією, святом танцю, дружби та творчості. Щороку в ньому беруть участь близько тисячі дітей з різних куточків країни та світу. Але в цьому році у фестивалі братимуть участь винятково українські колективи, цим ми хочемо підкреслити, що Україна – єдина та неподільна держава. Сподіваюся, що учасники фестивалю гарно проведуть час та отримають найкращі враження від Вінниці, а саме головне, що творчість наших українських дітей зробить ще один крок для єдності і процвітання України», – зазначив Сергій Моргунов.

У Вінниці стартував IX дитячий фестиваль народної хореографії «Барвінкове кружало»

Фестиваль триватиме чотири дні. Завтра, 7 травня, у театрі Садовського о 10:00 розпочнеться ювілейний концерт Народного ансамблю танцю «Барвінок» з нагоди 30-річчя з дня його заснування. 8 травня у Будинку офіцерів об 11:00 відбудеться концерт «Дружба».

У Вінниці стартував IX дитячий фестиваль народної хореографії «Барвінкове кружало»

А 9 травня о 17:00 у театрі імені Садовського відбудеться церемонія закриття IX дитячого фестивалю «Барвінкове кружало».



Переглядів: 7836
Поширень: 0