У гвардійській бригаді транспортної авіації Повітряних Сил ЗСУ пройшли чергові льотні зміни. У небо піднімалась штатна техніка – літаки Ан-26, вертольоти Мі-8 та Мі-9. Відповідно до планової таблиці було виконано більше 100 польотів, загальний наліт екіпажів склав 32 години.

Військові льотчики у Гавришівці отримують практику, як ніколи раніше

Впродовж льотної зміни екіпажі транспортної авіаційної ескадрильї здійснювали тренувальні польоти з максимальним градієнтом набору та зниження з використанням елементів бойового маневрування, з посадкою на ґрунтову злітно-посадкову смугу. Виконували вправи на отримання допусків до ведення бойових дій у складі пари вночі та до польотів по маршруту на гранично малих висотах.

Військові льотчики у Гавришівці отримують практику, як ніколи раніше

Водночас льотчики вертолітної ескадрильї польотні завдання відпрацьовували за приладами під шторкою із заходом на посадку з використанням посадкових систем, виконували польоти в простих метеоумовах вночі на майданчик обмежених розмірів поза межами аеродрому.

Військові льотчики у Гавришівці отримують практику, як ніколи раніше

У командуванні бригади зазначають, що усі завдання льотних змін виконано в повному обсязі. Льотний та інженерно-технічний склад бригади, підрозділи зв’язку та аеродромно-технічного забезпечення відпрацювали на «відмінно».



Переглядів: 4485
Поширень: 0