Вінницькі міліціонери допомагають колегам забезпечувати правопорядок на Харківщині, несуть службу на блок-постах на в’їзді в місто, здійснюють патрулювання вулиць, аби не допустити жодних злочинних проявів, дестабілізації ситуації.

Вінницькі міліціонери під Харковом зловили уже кількох потенційних провокаторів

Керівник зведеного загону підполковник міліції Василь Стаховський каже, що міліціонери ретельно перевіряють увесь транспорт, аби не допустити перевезення зброї, вибухівки, інших заборонених та небезпечних предметів. Зокрема, під час перевірки іномарки вінницькі міліціонери затримали молодика, який перевозив пістолет «Макарова», затримали і водія мікроавтобуса, в салоні якого вилучили пневматичну зброю, саморобні бити, гумові палиці та близько 800 гр наркотичної речовини рослинного походження.

Вінницькі міліціонери під Харковом зловили уже кількох потенційних провокаторів

Начальник УМВС області Олег Школьний переконує, що в сьогоднішній напруженій ситуації в країні, коли ми опинилися перед загрозою зовнішнього вторгнення, наші бійці патріотично налаштовані, не втратили бойовий дух та готові захищати людей від будь-яких злочинних посягань.

Підтримка рідних та керівництва міліції надзвичайно важливі для них сьогодні. Олег Школьний відвідав підлеглих, аби подякувати за службу, привіз необхідну додаткову амуніцію та продукти харчування. Головний міліціонер області привітав майора міліції Юрія Барденка, який зустрів свій день народження на службі, далеко від рідних.



Переглядів: 4308
Поширень: 0