У п’ятницю 16 травня вінничани зможуть безплатно цілий день кататися на роликах на відкритті роледрому у ТРЦ «Мегамолл». На літо у роликову арену, площею 1,7 тисяч квадратних метрів, перетворять каток торговельно-розважального центру.

Роликова арена, обіцяють, здивує сучасними технологіями та функціональністю. На арені встановлено чотири спеціальні фігури для тренувань та демонстрації трюків. При цьому, на покритті зможуть займатись навіть хокеїсти.

У Вінниці відкривають роликову арену

Професійний ролер, учасник шоу «Україна має талант» Анатолій Обертинський уже спробував властивості арени. Переконує – кататись там повністю безпечно і, навіть при неминучих падіннях подряпин на ногах і руках не буде завдяки сучасному гнучкому модульному покриттю. Не буде страшно й новачкам, адже із ними там займатиметься професійний інструктор. Також ролер наголошує, що арена має хорошу систему кондиціювання, що важливо для занять спортом.

Зі слів Анатолія Обертинського, для ролерів Вінниці відкриття у Мегамоллі – велика подія:

- Ми чекали цього багато років. У нас уже сформувалася своя спільнота ролерів, але місць, де можна займатись у Вінниці не так вже й багато. Дуже добре, що є майданчик у Центральному парку, але він усе таки більш придатний для екстремальних видів. І ось тепер маємо довгоочікуване відкриття професійного роледрому, де зможуть кататись усі.

У Вінниці відкривають роликову арену

Анастасія Персидська, PR-менеджер ТРЦ обіцяє, що відвідування роледрому буде доступним усім. Наразі ціни заявлені цілком демократичні – 15 гривень за необмежений час катання по буднях і 24 гривні – по вихідних. У вартість включено прокат фірмових роликів. Крім того, також заплановані регулярні благодійні акції для дітей-сиріт та неблагополучних сімей тощо. «Насамперед, хочемо створити для дітей достойне місце відпочинку», - каже менеджер.

Як повідомив заступник голови комітету з фізичної культури та спорту міськради Роман Семчук, на відкритті арени там безкоштовно кататимуться більш як 500 спортсменів, учнів спортивних шкіл міста.

Розпочне роботу роликова арена у «Мегамоллі» о 10:00 16 травня.



Переглядів: 10410
Поширень: 0