Вінницький зоопарк хоче обміняти на мавп двох своїх гімалайських ведемежат на ім\'я Лінда і Мікі. Це вже четверте потомство дорослої пари гімалайських ведмедів "Подільського зоопарку". Про можливий обмін двох грайливих косолапих, що вже закохали у себе відвідувачів, повідомив газеті "Місто" Анатолій Іванець, генеральний директор обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства "Віноблагроліс", у складі якого діє "Подільський зоопарк".

Гімалайських ведмежат вінницький зоопарк поміняє на мавп

- Наразі ми будуємо вольєр для трьох різних видів приматів, у нас вже є зелені мавпочки. Зможемо їх показати відвідувачам у вересні, - каже Анатолій Іванець.

У зоопарку загалом проживає близько 150 тварин і птахів. Зоологічний колектив нещодавно поповнився двома чотирирогими єрусалимськими козами, які приїхали до нас із приватного зоопарку Львівської області і зараз мешкають неподалік території, де розташована ведмежа клітка. Також у зоопарку незабаром мають з\'явитися пари зебр і антилоп, запланована й купівля самки для верблюда. Її уже замовили і навіть встановили благодійну скриньку, щоб прискорити процес збору коштів, необхідних для купівлі верблюдиці.



Переглядів: 9894
Поширень: 0