Близько 12 тисяч вінничан та гостей міста узяли участь у святкуванні Дня Європи 17 травня. Для забезпечення належної охорони громадського порядку і безпеки громадян цього дня було залучено близько 150 правоохоронців, 12 автопатрулів працівників ДАІ міста та 50 членів громадських формувань. Спокій під час масових заходів вдалось забезпечити, констатують у міліції.

Вінничани показали себе мирними і цивілізованими на Дні Європи

За словами начальника Вінницького міської міліції Юрія Куцого, головне завдання, яке було поставлено працівникам міліції – не допустити скоєння правопорушень під час проведення святкувань. В результаті День Європи пройшов спокійно, усі городяни та гості Вінниці демонстрували виключно гарний настрій, взаємоповагу та дотримувались правопорядку. Працівники Державтоінспекції забезпечили і водіям, і пішоходам належну безпеку дорожнього руху.

Вінничани показали себе мирними і цивілізованими на Дні Європи

Працівники міліції звертаються до громадян з проханням і надалі зберігати спокій та дотримуватись закону, а також повідомляти усю відому інформацію про підозрілих осіб, схильних до вчинення правопорушень, на «102».



Переглядів: 5592
Поширень: 0