На Вінниччині порядок під час дострокових президентських виборів охоронятимуть 99% особового складу міліції. Про це на зустрічі із керівниками громадських формувань, які діятимуть 25 травня спільно з правоохоронцями повідомив начальник УМВС області Олег Школьний.

Від зриву вибори на Вінниччині охоронятимуть майже всім особовим складом міліції, рятувальники та добровольці

- Одне із основних завдань - не допустити у день голосування на президентських виборах провокацій та диверсій. Хоча несподіванки в день виборів цілком можливі. Однак ми готові до будь-якого розвитку подій, – говорить головний міліціонер Вінниччини Олег Школьний. - 99% особового складу міліції задіяні на охорону громадського порядку, захист законних інтересів громадян під час виборів. Головне завдання - не допустити скоєння правопорушень та вчасно їх припинити. З 23 травня працівники міліції беруть під свою охорону виборчі дільниці, і охоронятимуть їх поки бюлетені не будуть передані виборчим окружним комісіям.

Від зриву вибори на Вінниччині охоронятимуть майже всім особовим складом міліції, рятувальники та добровольці

У день виборів працівникам міліції охороняти громадський порядок допомагатимуть працівники МНС, представники громадських формувань, самооборони, зацікавлених в законності виборів. Їхні дії координуватимуть з оперативного штабу при облуправлінні міліції.



Переглядів: 2794
Поширень: 0