У Вінниці на базі Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону продовжують лікування та реабілітацію військовослужбовці Збройних Сил України, які отримали мінно-вибухові та осколкові поранення різного ступеня в ході виконання завдань антитерористичної операції на сході держави.

Поранених терористами військових літаком доставляють до Вінниці

Поранених терористами військових літаком доставляють до Вінниці

Першу медичну допомогу вони отримали безпосередньо на полі бою, згодом вертольотами їх евакували до Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (м. Харків), де спеціалісти хірургічного, щелепо-лицьового, травматологічного та торакального профілів проводили операції. Через деякий час медична бригада реанімаційно-операційного літака Повітряних Сил ЗС України Ан-26 “Віта” доставила їх для подальшого лікування до ВМКЦ Центрального регіону.

Поранених терористами військових літаком доставляють до Вінниці

– На даний час жодної небезпеки для їхнього життя немає, стан здоров’я задовільний. Продовжується різнопланове стаціонарне медикаментозне та фізіотерапевтичне лікування. Для швидкого повернення пацієнтів до нормальної фізичної активності фахівці з фізіотерапії та реабілітації застосовують новітні методи. Незабаром усі вони будуть виписані з лікувального закладу та через деякий час зможуть повернутися до підрозділів для подальшого проходження військової служби, – зазначив заступник начальника ВМКЦ Центрального регіону з медичної частини підполковник медичної служби Ігор Мельник.



Переглядів: 5599
Поширень: 0