За останні два тижні у Донецькій і Луганській областях бойовиками самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" було викрадено 15 інкасаторських автомобілів ПриватБанку. Як повідомила служба безпеки банку, броньовані автомобілі інкасаторів були викрадені як із стоянок банку, що знаходяться під охороною, так і в результаті збройних нападів на екіпажі машин під час руху по території регіону.

Бойовики "ДНР" і "ЛНР" викрали 15 інкасаторських машин ПриватБанку з метою організації провокацій

"Сьогодні в регіоні не працює жоден фірмовий інкасаторський автомобіль банку, практично весь парк наших машин був викрадений бойовиками, - говорить керівник служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський. - Не виключено, що сьогодні ці автомобілі використовуються бойовиками терористичних організацій для збройних нападів на українських військових і мирних громадян на Донеччині та Луганщині".

Банк звертається до всіх жителів регіону з проханням повідомити про можливе місцезнаходження викрадених інкасаторських автомобілів з державними номерами АН 6380 НР, АН8221 НI, АН0386 ІВ, АН6419 АР, АЕ3400 ВТ, АЕ9029 НД, АЕ 9024 ВС. Ці авто можуть використовуватися озброєними людьми для організації провокацій і заворушень в регіоні.

Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716-35-02 або (067) 565-12-34, електронною поштою [email protected], а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.



Переглядів: 5815
Поширень: 0