Як повідомляють організатори конференції, проект «АПК -Інформ: овочі та фрукти», в ц.р. конференція підтвердила статус події міжнародного масштабу: у заході зареєструвалися делегати з 10 країн світу, таких як Бельгія, Польща, Кіпр, Нідерланди, Італія, Україна та ін Всього в конференції візьмуть участь більше 150 делегатів, більше половини з яких - виробники ягідної продукції.

Серед учасників вагому частку займають і переробники ягід, так як даний сегмент ринку також активно розвивається в Україні .

«Сьогодні наша конференція відзначає свій перший ювілей, - сказала у вітальному слові Тетяна Гетьман, керівник проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти». - Ми намагалися не зупинятися ні на секунду і розвиватися разом з нашими учасниками. Окремо хотілося б подякувати вам за ваш оптимізм, який ви зберігаєте, незважаючи на непросту ситуацію в країні і на світовій політичній арені. Ми сподіваємося, що вже найближчим часом ситуація стабілізується, економіка країни почне розвиватися, що стане поштовхом і для подальшого становлення ягідного ринку в Україні».



Переглядів: 3228
Поширень: 0